Δημήτρης Χιονάς - Βετεράνος του μπουζουκιού

Thanos GR ~ MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES!!!!
Dimitris Chionas / Bouzouki Virtuoso
Ένας μεγάλος δεξιοτέχνης που συνόδεψε πάρα πολλά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού τόσο σε δίσκους όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις!.. Με πολύτιμη εμπειρία και προσφορά στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, που γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ’60 πήρε τη σκυτάλη από τους μεγάλους του είδους, από τους πολυγραφότατους μπουζουξήδες της ελληνικής δισκογραφίας ...

Ο Δημήτρης Χιονάς γεννήθηκε στα Παλιά Σφαγεία, στο Κουκάκι, τον Ιούλιο του 1945. H καταγωγή του είναι από τα Καμπιά Χίου, απ’όπου ήρθαν οι γονείς του στην Αθήνα, το 1922 με τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Τα μουσικά ακούσματα δεν έλειπαν από το σπίτι του!...
Από μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τη μουσική, αφού ο πατέρας του ήταν ερασιτέχνης ουτίστας και τραγουδιστής και από τα τρία αδέλφια του ο μεγαλύτερος, ο Στέλιος, έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Στη οικογένεια ανήκε και ο Βασίλης Χειλάς(!) που είχε το γνωστό, τότε, κέντρο "Τριάνα". Οι οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας, τον ανάγκασαν να σταματήσει το σχολείο στην έκτη δημοτικού, και να αρχίσει να δουλεύει ως ταπετσέρης επίπλων..

Χρήστος Ψαρρός, Δημήτρης Χιονάς... τα ξαδέρφια!

Το 1959 πιάνει για πρώτη φορά στα χέρια του το μπουζούκι!...
Σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών ο Χιονάς έπιασε για πρώτη φορά μπουζούκι στα χέρια του, με την παρότρυνση του ξαδέλφου του, μεγάλου δεξιοτέχνη Χρήστου Ψαρρού, δεν φανταζόταν ότι θα εξελιχθεί σε έναν από τους πολυγραφότερους μπουζουξήδες της ελληνικής δισκογραφίας!.

Μαζί με το Χρήστο Ψαρρό, αποτέλεσαν ένα από καλύτερα δίδυμα-ντουέτα της Ελλάδας - μέχρι το 1978 που χώρισαν - μετά από αυτό των Κώστα Παπαδόπουλου και Λάκη Καρνέζη.
  με ΖΟΖΕΦ του 1968
Βάπτισμα πυρός!...
Μόλις απολύεται από φαντάρος, το 1967, τον παίρνει μαζί του ο ξάδελφός του Χ.Ψαρρός, στα παλιά Δειλινά. Στο σχήμα ήταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης (με μπουζούκι τον Κώστα Παπαδόπουλο), ο Σταμάτης Κόκοτας, η Βίκυ Μοσχολιού, Γ.Καμπουρίδης, Λ.Παππά, Χρ.Βλάχου.
Τον ίδιο χρόνο παίρνει το βάπτισμα του πυρός, στο στούντιο της Columbia, ηχογραφώντας, σε δίσκους 45 στροφών για την Odeon, το "Χαδιάρα μου" σε μουσική του Θόδωρου Δερβενιώτη και σε στίχους του Κώστα Βίρβου, που τραγουδούσε ο Βαγγέλης Περπινιάδης.
*Αιτία ήταν η ξαφνική απουσία του Θύμιου Στουραίτη από την ηχογράφηση και έτσι ο Ψαρρός, φώναξε το Χιονά στη θέση του!.
Δεύτερη ηχογράφηση (1967) ήταν το "Ρολόι κομπολόι" του Άκη Πάνου (στίχοι Άννα Μπακιρτζή), στην 2η εκτέλεση με το Δημήτρη Ευσταθίου, πάλι για την Odeon-Parlophone, παρουσία του νεαρού τότε, Μάκη Μάτσα. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ο Μάτσας δίνει εντολή να προτιμάται ο Χιονάς στις ηχογραφήσεις. Από τότε σχεδόν μέρα παρά μέρα, βρισκόταν στα στούντιο!.

* Το καλοκαίρι του '70 τα "μπουζούκια των Δειλινών" πηγαίνουν στην "Νεράιδα" με Μοσχολιού , Καλατζή, Πάριο, Ζορμπά, και την ορχήστρα του Γ.Κατσαρού!. 

Ντεμπούτο στον Ελληνικο Κινηματογραφο!
Από το 1967 που μπήκε δυναμικά στο χώρο της λαϊκής μουσικής εμφανίστηκε επίσης, παίζοντας μπουζούκι στις ορχήστρες σε εφτά κινηματογραφικές ταινίες. Πιο γνωστές ήταν: "Ο Σατράπης" με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, το Σταύρο Ξενίδη κ.ά., που γυρίστηκε στου "Περιβόλα", στη Νίκαια το 1967. (Δες Βίντεο)
Εκεί, ο Δημήτρης Χιονάς, συνόδευε τον Δημήτρη Ευσταθίου στο "Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα". Στην ταινία "Ο παληάτσος" το 1968 συνόδευε τον Μάνο Παπαδάκη στο "Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου" (!) και "Η γκρίζα γάτα" πάλι με τον Δ. Ευσταθίου, με την ορχήστρα του μεγάλου μουσικού Βασίλη Βασιλειάδη!.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης με την "FARFISA"!, μπουζούκια δεξιά Δημήτρης Χιονάς αριστερά Κωστας Νυσταζος.
Ορχήστρα Βασίλη Βασιλειάδη με τον Μάνο Παπαδάκη. Μπουζούκια Δημητρης Χιονάς, Κωστας Νυσταζος στο κεντρο "Περιβόλας", στη Νίκαια το 1968.

Δημητρης Ευσταθίου, Δημήτρης Χιονάς 1967
Ορχήστρα Βασίλη Βασιλειάδη με Δημητρης Ευσταθίου Δημήτρης Χιονάς κ.α Κεντρο "Περιβόλας", στη Νίκαια το 1967
Μάνος Παπαδάκης Δημήτρης Χιονάς 1968 (Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου..)

Το 1977 κάνει τα πρώτα συνθετικά του βήματα, με το τραγούδι "Ο βοριάς και ο χιονιάς δε με τρομάζουν" (στίχοι Δ. Τσιτομενέα ), που ερμήνευσε ο Μάκης Μιχαλόπουλος, γιός του γνωστού Πάνου Μιχαλόπουλου!. Άλλα τραγούδια του κατά καιρούς, έχουν τραγουδήσει η Δούκισσα, ο Βασίλης Καρράς, ο Φίλιππος Νικολάου, Ο Βασίλης Παιτέρης κ.ά.

Από το 1967 μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε όλες σχεδόν τις “μεγάλες πίστες” Η "Νεράιδα" , τα (Παλια και Νέα) "Δειλινά" , η "Αθηναία" , η "Φαντασία", ο παλιός "Διογένης", το "Ποσειδώνιο" κ.α δίπλα στους Μπιθικώτση, Κόκκοτα, Μοσχολιού, Δούκισσα (είναι μαζί της από το ΄72 μέχρι το τέλος ), Χριστάκη, Ζαμπέτα, Καλατζή, Πάριο, Καφάση, Διονυσίου, Τζένη Βάνου, Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους.
* Πάρα πολλά τραγούδια του έχουν τραγουδήσει σε δίσκους τους , η Δούκισσα, ο Φ.Νικολάου, ο Δ.Κοντολάζος, Κ.Στανίση, Λ.Πανταζής, Β.Καρράς, Α.Δημητρίου, ο Π.Κωλέτης κ.α.
ΠΑΛΕΙΑ ΔΕΙΛΙΝΑ 1969 Ζαμπέτας, Παπαδόπουλος, Χιονάς κ.α


Εν έτει 1977, στο κέντρον διασκέδασης '' Νέα Δειλινά ''.. Ο - (άρτι αποφυλακισθείς την προηγούμενη χρονιά) Στράτος Διονυσίου, η Δούκισσα και ο Γιάννης Πάριος, απαρτίζουν ένα δυναμικό μουσικό τρίο.. Όμως, τη δύναμη τους τη δίναν τα μπουζούκια: ο Γιάννης Παλαιολόγου και ο Δημήτρης Χιονάς !!!!.

Όμορφα ορχηστρικά θέματα...
Το 1996 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με το συμβολικό τίτλο "Πρώτη παρουσία", που περιλαμβάνει δώδεκα οργανικές συνθέσεις:
1)Το Ζειμπέκικο της Ειρήνης (στη γυναίκα μου)
2)Ταξίδι στο Αιγαίο
3)Χιώτικο Απτάλικο (στο Στέλιο Κουτσουριάδη από το Νιχώρι της Χίου)
4)Καμπούσικο Συρτό (στον πατέρα μου)
5)Ελλάδα, Φως
6)Τσιφτετέλι Ελληνικό
7)Σπαρουδιανό Τσιφτετέλι (στο Λευτέρη Νερατζή από τη Σπαρτούδα της Χίου)
8)Χώρα
9)Τσιφτετέλι της Φωτιάς
10)Ο Χορός των Αγγέλων
11)Κωνσταντινούπολη
12)Ελληνικά Δειλινά
Μια πολύ όμορφη δουλειά, με λαικά ορχηστρικά κομμάτια, γραμμένα σε όλους σχεδόν τους ρυθμούς (ζειμπέκικα, χασάπικα, τσιφτετέλια) αλλά και σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους. Σε κάποια έχουμε πιο σύγχρονα ενορχηστρωτικά στοιχεία, ενώ σε άλλα ακολουθείται ο κλασσικός παλιός λαικός τρόπος, όπως π.χ στο "Αλά Ζαμπέτα" χασάπικο "Ελλάδα Φως". Ο Χιονάς εκτός από εξαιρετικός οργανοπαίκτης, σ'αυτό το δίσκο, ξεδιπλώνει και το μεγάλο του ταλέντο στη σύνθεση. ΠΗΓΗ
Προσφατες δουλειες ...
Το 2001 τα "Οργανικά", το 2004 το άλμπουμ "Roads" και μετά το 2010 τις "Μαγικές Διαδρομές".


*Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε περίπου 15.000 τραγούδια.
Ανάμεσά τους και τα:
Θα ρίξω μες τις φλόγες την αγάπη σου (το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε ο Γιώργος Νταλάρας), Που’ναι τα χρόνια, Ο ουρανός φεύγει βαρύς, Ας παν στην ευχή τα παλιά, Αλλοτινές μου εποχές, Πάρε τα χνάρια, Πού’σε Θανάση, Μάλιστα κύριε, Τι γλυκό να σ’ αγαπούν, Όταν παίρνω φόρα κ.ά. και δίσκοι όπως οι Θαλλασογραφίες του Μάνου Λοίζου, το Νυν και αεί του Σταύρου Ξαρχάκου, Ο δρόμος για τα Κύθηρα του Γιώργου Κατσαρού, Τελευταία νύχτα με το Σταμάτη Κόκοτα, και στο άλμπουμ, Γελα Κυρία μου του Κώστα Καφάση κ.ά.


Πάντα χαμηλών τόνων ο Δημήτρης Χιονάς, διακρίνεται για την τεχνική του στο παίξιμο αλλά και την τιμιότητά του στο χώρο.
Για πολλά χρόνια βρίσκεται στη γραμμή των πρώτων μπουζουκιών και διακρίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο για το ταλέντο και την τεχνική του!



Είπαν για τον Δημήτρη Χιονά:
Ο Παναγιώτης Στεργίου:
"Δημήτρης Χιονάς, ενα όνομα που το έχω ταυτίσει με το μπουζούκι. Μουσικά ανεξάντλητος και πάντα με χιούμορ. Η αύρα του γεμίζει το τοπίο με χρώματα. Είναι τιμή μου που τον έχω φίλο. Δημήτρη σ΄αγαπάω."

Ο Χρήστος Νικολόπουλος:
"Πάντα δυσκολευόμουν όταν επρόκειτο να μιλήσω ή να γράψω κρίνοντας κάτι.
Εμαθα να γράφω και να μιλάω μέσα απο την μουσική, και τα τραγούδια μου.
Η αξία του φίλου μου Δημήτρη Χιονά και η προσφορά του στο λαϊκό τραγούδι είναι γνωστή σε όλους. Αυτές οι λίγες λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν ολα μου τα συναισθήματα για την πλούσια διαδρομή του Δημήτρη. Φίλε μου σ΄ευχαριστώ για την τιμή να μιλήσω για σένα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα δουλειά σου. Απο καρδιάς ο φίλος σου Χρήστος." 
ΠΗΓΗ

+ Περισσότερα για τον Βετεράνο Χιονά, στην δημόσια Ομάδα στο fb "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΟΝΑΣ Ο ΑΡΧΗΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ" <<--Γίνετε μέλη!. "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑ KAI ΣΕ OTI AΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΠΟΥΖΟΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΟΝΑ ΣΑΝ ΣΥΝΘΕΤΗ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ- ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ."


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ...

Τα ξαδέρφια Χρήστος Ψαρρός και Δημήτρης Χιονάς, αποτέλεσαν ένα από καλύτερα δίδυμα!.
Είμαστε στην χρονιά του 1968, στο ''Βίλλη Παρκ'', στην Πάτρα.. Από δεξιά: ο μεγάλος μπασίστας Βαγγέλης Παπαγγελίδης, ο Κώστας Καραγιαννόπουλος - (Καράλης), ο Δημήτρης Χιονάς, ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σόμπολας - (κιθάρα / φωνή).
Χριστούγεννα του 1968, στο κέντρον '' Δειλινά '' στα Πατήσια, κοντά στην Πλατεία Κολιάτσου, επί των οδών Κέας (49) & Ταϋγέτου. Με το μικρόφωνο ανά χείρας ο τραγουδιστής - (και κιθαρίστας) Δημήτρης Σόμπολας.. Σολαρίσματα στο μπουζούκι κάνουν οι Λάκης Καρνέζης και Δημήτρης Χιονάς.
Τ V 1970 - ΕΚΠΟΜΠΗ Γ ΚΑΤΣΑΡΟΥ "ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" . Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Γ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, Δ ΧΙΟΝΑΣ (ΠΙΣΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥΛΗΣ ΜΑΓΚΑΦΑΣ).
Χιονάς, Ψαρρός, Χρηστακης κ.α
*ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΟ.. (1969).
Ελένη Ροδά, Γιάννης Πάριος, Χιονάς, Ψαρρός ..
Γ Σ Π ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1967 ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΑΡΡΟΣ ΚΑΙ Δ.ΧΙΟΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ.
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΟΝΑΣ, ΠΙΣΩ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ Κ.Α
ΘΕΑΤΡΟ "ΑΚΡΟΠΟΛ" 1968 .. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Ο Δ.ΧΙΟΝΑΣ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ" .
"ΝΕΑ ΔΕΙΛΙΝΑ" 1977. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ: ΔΟΥΚΙΣΣΑ - ΠΑΡΙΟΣ - Σ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ: Γ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ - Δ. ΧΙΟΝΑΣ.
Ο μεγαλος Στράτος Διονυσιου στα Δειλινά «ζωγραφίζει» στο μικρόφωνο μαζί με την Δούκισσα. Στα μπουζούκια «κεντάνε» ο Γιάννης Παλαιολόγου και ο Δημήτρης Χιονάς! 
Το 1969, στο κέντρο ''Νεράιδα'' στο Καλαμάκι, έχει..''εισβάλλει'' μία μεγάλη φωνή του διεθνούς πενταγράμμου.. Σε πρώτο πλάνο ο Ανταμό και από πίσω του οι 2 μπουζουξιδες του κέντρου - (και ξαδέλφια) ο Χρήστος Ψαρρός και ο Δημήτρης Χιονάς, ο επιχειρηματίας Κώστας Πλόκας και στην άκρη αριστερά ο τεράστιος μουσικός, ο Μπάμπης Μαλλίδης.
Στον "Διογένη", το 1980 - (την σαιζόν 1980 / 1981).. Ο Σάκης Τσιβγούλης, ο Δημήτρης Χιονάς και η Δούκισσα, σε πρώτο πλάνο.
ΚΕΝΤΡΟ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" 1975 ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ, Δ ΧΙΟΝΑΣ. ΣΧΗΜΑ...ΔΟΥΚΙΣΣΑ Σ ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ.
Εν έτει 1976, στη '' Φαντασία ''.. Σε 1ο πλάνο η Δούκισσα - (Φωταρά) και πίσω της παίζουν μπουζούκι τα δύο ξαδέρφια: ο Χρήστος Ψαρρός - (αριστερά) και ο Δημήτρης Χιονάς, ενώ στα ντραμς βρίσκεται ο Γιάννης Ρενιέρης(;).. Επίσης, στο σχήμα ήταν και ο Σταμάτης Κόκοτας!.
To 1978, στο κέντρο '' Σπηλιά '', της Νέας Υόρκης Αμέρικα.. Ένα..αιώνιο!! μουσικό δίδυμο: η '' πληθωρική '' τραγουδίστρια Δούκισσα και ο μπουζουξης Δημήτρης Χιονάς, όρθιοι στην πίστα..!!
Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης '' Φαντασία '', το 1985(;)..
Μπουζούκι έπαιξαν, οι: Δημήτρης Βύζας και Δημήτρης Χιονάς..
"ΦΑΝΤΑΣΙΑ" 1980. ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Γ ΖΑΜΠΕΤΑΣ, Σ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ, Δ ΧΙΟΝΑΣ.
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 3 ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ . ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Δ ΧΙΟΝΑΣ .Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΛΛΙΔΗΣ, Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Λ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΟΥΞΕ ΛΑΚΗΣ ΤΣΟΛΗΣ ΤΟ 1969.
1988 στο '' Ειρήνης και Φιλίας '', συναυλία για τον Γιώργο Ζαμπέτα. Μπουζούκια: Δημήτρης Χιονάς, Λάκης Αργυριάδης (ορχήστρα Σπύρου Παπαβασιλείου).
Στο αναψυκτήριο "ΑΚΡΟΝ", της οδού Λένορμαν 125, με τον παρουσιαστή Γιάννη Μπουρνέλη, την Δούκισσα και τον Δημήτρη Χιονά.. μοναδικές, υπέροχες και αλησμόνητες βραδιές ποιοτικής ψυχαγωγίας!!!.
2000 "Λεωφόρος Palace" Πόλυ Πάνου, Μαίρη Λίντα, Σταμάτης Κόκκοτας, Γιάννης Καλατζής, Μιχάλης Μενιδιάτης. Στα μπουζούκια ο Δημήτρης Χιονάς και Θανάσης Βασιλάς. (Άκου)
Ο Δημήτρης Χιονάς και ο Γιώργος Σαλαμπάσης. (Σ' αγαπάω, μ' ακούς!)
Δημήτρης Χιονάς και Γιώργος Καμπουρίδης.
Πιθανότατα βρισκόμαστε στα τέλη τής δεκαετίας τών '70ς - (σε κάποιο κέντρο τής Θεσσαλονίκης;)..
* Μπουζούκι παίζουν, οι: Βαγγέλης Λιόλιος, Δημήτρης Χιονάς, ενώ ο Βλάσης Λιάτης - (πίσω) παίζει τύμπανα!.
Χρονιά και στις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές.
Χιονάς, Γ.Λογοθετης και Μποτσης
Τερζης - Χιονάς
Γιώργος Δράμαλης και Δημήτρης Χιονάς
Στον χρόνο του Γιαννη Παλαιολόγου(1944-2008) στην Νίκαια 2009.
 Γρηγόρης Μακρίδης, Δημήτρης Χιονάς, Γιάννης Μωραιτης, Χρηστος Ψαρός, Δημήτρης Βύζας, Παλαιολόγου Μανωλης, Γιώργος Δράμαλης, Τσακαρακας Γιώργος, Σάκης Τσιβγούλης και Τσιβγούλης Δημήτρης.
Ετος 2014 / ΕΝΑΣ Κ' ΕΝΑΣ!!!
Δράμαλης, Μαυρόπουλος, Τσιβγούλης, Λιόλιος, Στεργίου, Νικολόπουλος, Χιονάς, Βύζας και στην κιθάρα ο Κώστας Τσεκούρας

Βλάσης Λιάτης και Δημήτρης Χιονάς


ΑΦΕΙΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΟΝΑ !!!


ΜΟΥΣΙΚΗ / ΒΙΝΤΕΟ ...




Thanos GR ~ MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES!!!! / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib